ik skin perfection

IK SKIN PERFECTION COLLECTIE

De filosofie achter het merk Ik Skin Perfection is de huid zo goed mogelijk in balans houden en de natuurlijke huidflora te bevorderen. Dit kunnen ze realiseren door de producten zo samen te stellen dat de producten een hoge concentratie aan werstoffen bevatten en te werken zonder huidonvriendelijke stoffen zoals parabenen, sulfaten, minerale oliën, paraffine & geur- en kleurstoffen.

Ook Specifieke huidaandoeningen zoals acne, couperose en pigmentstoornissen kunnen met ik skin perfection doeltreffend behandeld worden.

 

 95% van de IK-liefhebbers ervaart een gezonder huidbeeld


IK NEEMT VERANTWOORDELIJKHEID

IK Skin Perfection ontwikkeld producten in harmonie met de natuur en staan voor veilige formules. Dat is de reden waarom ze streven naar een 100% microplastic-vrije lijn.

 

In plaats van plastic bolletjes te gebruiken die schadelijk zijn voor de natuur, gebruiken ze alleen natuurlijke korrels in onze scrubs, opgebouwd uit rijst en bamboe of op basis van enzymen (papaya en ananas). Ik Skin Perfection werkt toe naar een volledig microplastics-vrije productlijn: inmiddels zijn 16 producten 100% microplastics-vrij en zijn 11 producten 100% vegan!

 IK SKIN PERFECTION HUIDZORG BIJ KANKER 
- MEDIKAL COLLECTION -

• Voor de huid die speciale aandacht verdient

• De juiste huidverzorging bij chemo, bestraling en intensieve medicatie

• Hoog gedoseerde, natuurlijke ingrediënten

• Veilig te gebruiken (geen hormoonontregelende stoffen als fyto- en xeno-oestrogenen)

• Kalmeert, beschermt en herstelt de huid

 


NIEUW! - SERUM LAYERING COLLECTIE

De ontwikkeling van Ik Skin Perfection staat niet stil en heeft daarbij het nieuwe Serum Layering systeem ontwikkeld. De huid heeft vaak meerdere behoeftes als alleen hydrateren of liften. Het Serum Layering Systeem is zo ontwikkeld dat er nu meerdere laagjes serums over elkaar heen aangebracht kunnen worden zodat aan alle huidwensen kan worden voldaan.

 

Je Microbioom ook wel verzamelnaam voor je huidflora bestaat uit levende organisme die goede en slechte bacteriën, schimmels en virussen bevatten het vormt een natuurlijk beschermlaag voor je huid. Deze zorgen ervoor dat je huidflora in balans blijft. Heb je een verstoring in je microbioom, is de kans groot dat er huidproblemen gaan ontstaan.  Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat huidproblemen als acne, ontstekingen, rosacea, psoriasis, puistjes, eczeem, psoriasis, jeuk, roodheid maar ook het ontstaan van een droge huid en vroegtijdige veroudering allemaal te linken zijn aan disbalans van het microbioom waarbij de slechte, ontstekingsbacteriën, de overhand krijgen. 

 

Geef je huid een evenwichtig microbioom. Ik Skin Perfection heeft producten ontwikkeld met Prebiotica en probiotica die geschikt zijn voor ieder huidtype en met name een gevoelige, droge, geïrriteerde en beschadigde huid heeft er al snel veel baat bij. Maar ook als je geen huidproblemen hebt, is het zeer zinvol om ze te gebruiken. Ze houden namelijk het microbioom van je huid intact en werken ook nog eens preventief! Zo geef jij je huid die basis voor een gezonde en stralende toekomst!

 PRODUCTEN

Alle producten zijn in de salon te verkrijgen. Mocht u graag willen langskomen voor een uitgebreid advies? Neemt contact op de met de salon en we nemen ruim de tijd voor u!

 

BAMBOO DETOX+ MASKER

Trakteer jouw huid op dit heerlijke diepreinigende, lichtbruisende BAMBOO DETOX+ gezichtsmasker!Het geactiveerde bamboo houtskool in dit gezichtsmasker trekt als een magneet vuil en bacteriën aan. Dit bijzondere BAMBOO DETOX+ masker stimuleert de celvernieuwing en helpt poriën te verfijnen. De doffe, vermoeide huid krijgt een intense energieboost en zo een zachte , frisse en gezonde uitstraling.

PREBIOTIC SPRAY+

PREBIOTIC SPRAY+ is een geavanceerde formule met natuurlijke prebiotische extracten zoals Prebiolin AGA en Biolin P. Deze verfijnde mist voorziet de huid van een onzichtbare sluier die de huidbarrière versterkt en de huid verzacht en kalmeert. PREBIOTIC SPRAY+ bevat voeding voor de goede, beschermende bacteriën die op de huid leven en draagt daarmee bij aan een gebalanceerd en versterkt microbioom.

GLYCOL ACID+

GLYCOL ACID+ Big Green Favourite is een geconcentreerd AHA Stimulating Serum op basis van 15% Glycolic Acid. Door de intensieve huidverbeterende dieptewerking is GLYCOL ACID+ breed inzetbaar en helpt het bij de aanpak van verschillende huidproblemen. Het draagt bij aan het verminderen van oppervlakkige rimpeltjes, het vervagen van (acne)littekens, het verminderen van pigmentvlekken en het verstevigen van de huid.Alle producten zijn in de salon te verkrijgen. Mocht u graag willen langskomen voor een uitgebreid advies? Neemt contact op de met de salon en we nemen ruim de tijd voor u!